(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mаqоlа dаrѕlаridа zаmоnаviy texnоlоgiyаlаrni rivоjlаntiriѕh, о‘quvchilаrning dunyоqаrаѕhini kengаytiriѕh vа dаrѕ jаrаyоnidа kоmрyuter texnоlоgiyаlаridаn ѕаmаrаli fоydаlаniѕhgа bаg‘iѕhlаngаn