(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisda O‘rta Osiyo shu jumladan jahon allomalarining o‘simliklar haqidagi fikrlari keltirilgan bo‘lib hozirgi kundagi yangi adabiyotlar o‘rganilib chiqildi va eng muhim ma’lumotlar keletirilib o‘tildi