(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Hozirgi globallashuv va raqamli transformatsiya davrida ta’lim sohasida raqamlash tirish jarayonlari ta’lim sifati va samaradorligini oshirishda muhim omilga aylandi. Ayniqsa, bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarining kasbiy sifatlarini shakllantirish va rivojlantirish jarayonida raqamlashtirilgan ta’lim texnologiyalarining o’rni beqiyosdir.