(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada taʼlim jarayonida texnologik yondashuvning ahamiyati va uni samarali qoʻllash usullari yoritilgan. Raqamli texnologiyalar, multimedia vositalari va interaktiv platformalarning oʻquv jarayoniga integratsiyasi oʻquvchilarning bilim olishga boʻlgan qiziqishini oshirishi, dars samaradorligini taʼminlashi hamda individual yondashuv imkoniyatlarini kengaytirishi tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar asosida taʼlimni tashkil etishning afzalliklari, muammolari va ularni bartaraf etish yoʻllari ham koʻrib chiqiladi. Maqola pedagogik jarayonni innovatsion yondashuv asosida takomillashtirishga qaratilgan tavsiyalar bilan yakunlanadi.