(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola taniqli yozuvchi Abdulla Qahhorning “Mayiz yemagan xotin” hikoyasidagi qahramonlar nutqini atroflicha yoritib beradi. Shuningdek, badiiy nutq uslubi, ma’no ko‘chishda ishtirok etgan so‘zlar hamda iboralar tasviri to‘g‘risida fikr yuritiladi. Maqolada hikoyadagi personajlarning ichki va tashqi nutqi tahlil qilinadi.