(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Raqamli iqtisodiyot zamonaviy iqtisodiyotning yangi yo‘nalishi bo‘lib, texnologik inqilob, raqamli infratuzilma va axborot resurslaridan samarali foydalanishga asoslanadi. Ushbu maqola raqamli iqtisodiyotning asosiy tamoyillari, texnologiyalarning iqtisodiy jarayonlarga ta’siri, va raqamli transformatsiyaning iqtisodiy samaradorlikka qo‘shgan hissasini o‘rganishga bag‘ishlangan.