(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada shaxs og‘ishgan xulqiningko‘rinishlari hamda ularning tavsiflari, turlari, xulqiy-og‘ishlarning salbiy oqibatlari vaijtimoiyme’yor ko‘rinishlari kabi yetakchi mezonlar ochibberishga harakat qilingan.