(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda umumiy o’rta ta’lim maktablarida “Informatika va axborot texnologiyalari” fanini oʻqitishda zamonaviy dasturiy vositalar asosida multimediali taqdimotlar yaratish va ulardan foydalanib dars mashgʻulotlarini tashkil qilish masalalari muhokoma qilingan