(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar tallafuz malakasini shakllantirish jarayonida qo‘llaniluvchi pedagogik texnologiyalar tahlili berilgan. Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan bolalar tallafuz malakasini shakllantirish jarayonida pedagogik texnologiya samarasi yoritilad