(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada nutqiy muloqot darslarida eshitishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning kommunikativ malakalarini rivojlantirish mazmuni, maqsadi va vazifasi yoritilgan. Nutqiy muloqot darslarida eshitishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning kommunikativ malakalarini rivojlantirish йўналишлари tahlili amalga oshrilgan