(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini tarbiyalashda ertaklarning terapevtik ta’sirini ochib beradi. Ertakterapiya yordamida bolalarning ma’naviy olamini boyitish, ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirish va psixologik muammolarni bartaraf etish usullari ko‘rib chiqiladi