(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
ushbu maqolada raqamli transformatsiya sharoitida kasbiy-huquqiy kompetentsiyalarning nazariy asoslari va o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan