(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada Kattaqo`rg`on suv omborining qurilishi tarixi, xo‘jalikdagi hamiyati, suv ombor atrofidagi mikroiqlimga ta’siri, mavsumlar bo‘yicha suv balansining o‘zgarishi, yog‘inlar va bug‘lanish miqdori hamda suv omborning atrof-muhitga bo‘layotgan ta’siri o‘rganilgan