(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’rta Osiyoda joylashgan qo’riqxonalarga umumiy tavsif, ularning ahamiyati va ularda qo’riqlanadigan hayvon va o’simliklar haqida ma’lumot beriladi