(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Hozirgi kunda davlatimiz rahbari tomonidan qabul qilinayotgan ko‘plab me’yoriy-huquqiy hujjatlarning qabul qilinishi tufayli ilm-fan va innovatsiya faoliyati sohasidagi asosiy yo‘nalishlar rivojlanish yo‘liga tushib oldi. Paulita ovczinnikovii (Korovin) So‘jak turkumi turlarining respublikamiz sharoitidagi o‘sishi va rivojlanishini asoslash, ko‘paytirish yo‘llarini ishlab chiqish, keng maydonlarni tashkil etish uchun tavsiyalar berish, muhofazaga muhtoj turlarini saqlab qolish borasidagi ilmiy-tadqiqot ishlari muhim ahamiyatga ega. [1].