(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda umumiy o’rta ta’lim maktablarida 5-sinf “Informatika va axborot texnologiyalari” fanidan “Matnli hujjat bilan ishlashni boshlash” mavzusini oʻqitishda zamonaviy dasturiy vositalar asosida multimediali taqdimotlar yaratish va ulardan foydalanib dars mashgʻulotlarini tashkil qilish masalalari muhokoma qilingan.