(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada oliy taʼlim boshqaruvi uchun rahbarlik koʻnikmalarini rivojlantirishda innovativ pedagogik strategiyalarning ahamiyati koʻrib chiqiladi. Interaktiv oʻqitish, proyekt asosida taʼlim va murakkab tahlil vositalari talabalarning faol ishtirokini taʼminlashda, jamoa bilan ishlash qobiliyatlarini oshirishda va samarali qaror qabul qilish jarayonida muhim rol oʻynaydi. Maqolada ushbu strategiyalarning samaradorligi va ularning oliy taʼlimda rahbarlik koʻnikmalarini rivojlantirishga boʻlgan taʼsiri tahlil qilinadi.