(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada onlayn media janrlarining xususiyatlari ko‘rib chiqiladi. Internetda klassik media janrlarining ishlashi va turli xil shakllarining paydo bo‘lishi haqida so‘z boradi. Shu bilan bir qatorda ommabop o‘zbek internet nashr yangiliklarining xususiyatlariga alohida e’tibor beriladi. Zamonaviy jamiyatni faol axborotlashtirish uning rivojlanishining eng muhim omili internetdan unumli foydalanish nazarda tutiladi.