(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Risolada Glycyrrhiza glabra L. o’simligining botanik tavsifi, tarqalishi hamda kimyoviy tarkibi yoritib o’tilgan.