(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada kichik tadbirkorlikning iqtisodiyotdagi ahamiyati, sohani rivojlantirishning dolzarbligi bayon etilgan. Shuningdek, iqtisodiyotning faoliyat turlari bo’yicha tashkil etilgan kichik tadbirkorlik sub’yektlarining soni va salmog’i ko’rsatkichlari yordamida tahlil etilgan. Kichik tadbirkorlikdagi ayrim muammolar ko’rsatib o’tilgan va sohani rivojlantirish uchun tegishli tavsiyalar keltirilgan