(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tadqiqotning asosiy maqsadi maktabgacha ta’lim tashkiloti rahbarining pedagog xodimlar o’rtasida sog’lom raqobatli muhitni yaratish va ushbu muhitni qo’llab-quvvatlash qobiliyatlarini rivojlantirish zaruriyatlarini o’rganishdir. Tadqiqot jarayonida, rahbarning pedagoglar xodimlar orasida ijobiy raqobatni rag’batlantirishga qaratilgan ko’nikma va strategiyalari muhokama qilinadi.Sog’lom raqobatli muhit ta’lim jarayonida sifatli va innovatsion yondashuvlarni rag’batlantirishi, shuningdek, pedagoglar o’rtasida hamkorlik va professional rivojlanish imkoniyatlarini oshirish mumkunligi tahlil etildi.