(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarga yozish nutqiy kompetensiyasini shakllantirishda esse yozma ish turidan foydalanishning innovatsion texnologiyalar yordamida dars ishlanma yozishda uslubiy tavsiyalar berilgan.