(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Boshlang‘ich sinflarni o‘qitish bolalarning akademik va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarni o‘qitishning asosiy jihatlari, pedagogik metodlari, bolalarning rivojlanishiga ko‘maklashuvchi usullar va o‘qituvchilarga tavsiyalar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, boshlang‘ich sinflarda ta’lim jarayonini samarali tashkil etish uchun foydalanilgan adabiyotlar ro‘yxati ham taqdim etiladi.