(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlag’ich ta’lim tabiiy fanlar darslarini tashkil etish jarayonida bolalarni tabiat bilan tanishtirishda òqitish vositalaridan foydalanish va ularning turlari,dars jarayonidagi ahamiyati haqida sòz yuritiladi.