(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada yoshlar o’rtasidagi ishsizlikni bartaraf etishning holati tahlil qilingan shu asosda bandlikni taminlash yo’llari urganib chiqilgan va yoritilgan.