(untitled) (Yangi O’zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
this thesis deals with lymphadenitis disease, clinical symptoms and modern methods of treatment.