YUQORI SINF O'QUVCHILARINING INGLIZ TILI LEKSIKASINI AUTENTIK MATERIALLAR BILAN RIVOJLANTIRISH (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqola yuqori sinf o'quvchilarining ingliz tili leksikasini autentik materiallar yordamida rivojlantirish masalasiga bag'ishlangan. Autentik materiallar (haqiqiy matnlar, video, audio va boshqalar) til o'rganish jarayonida lug'at boyligini oshirishning samarali usuli sifatida ko'rib chiqiladi. Tadqiqot natijalariga asoslanib, ushbu materiallarning afzalliklari, qiyinchiliklari va amaliy qo'llanilishi tahlil qilinadi. Maqola o'qituvchilarga takliflar beradi va ingliz tili darslarida autentik resurslarni integratsiya qilish bo'yicha tavsiyalar taqdim etadi.