STAFILOKOKK INFEKSIYALARINING ZAMONAVIY DIAGNOSTIK USULLARI (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada stafilokokk bakteriyalarining tasnifi, ularning organizmga ta’siri va sabab bo‘ladigan kasalliklari yoritilgan. Shuningdek, diagnostika usullari, antibiotiklarga chidamliligi va zamonaviy davolash usullari haqida ma’lumot beriladi. Maqolada stafilokokk infeksiyalarining oldini olish choralari ham ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari ushbu bakteriyalar bilan bog‘liq muammolarni tushunishga va ularni nazorat qilish strategiyalarini ishlab chiqishga yordam beradi