KORXONALARDA RESURSLAR, INFRATUZILMA VA INNOVATSIYALARNI BOSHQARISH (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada korxonalarda mavjud resurslar, ishlab chiqarish infratuzilmasi va innovatsion faoliyatni samarali boshqarishning nazariy va amaliy asoslari tahlil qilinadi. Resurslardan oqilona foydalanish, infratuzilmani modernizatsiya qilish hamda innovatsiyalarni joriy etish korxona raqobatbardoshligini oshiradi. Tadqiqot doirasida bir necha sanoat korxonalari misolida boshqaruv tizimi o‘rganilib, samaradorlikni oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.