EKOLOGIK TARBIYANING MAKTABGACHA TA’LIM JARAYONIDAGI AHAMIYATI VA METODIKASI (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’limda ekologik tarbiyaning ahamiyati hamda uni samarali tashkil etishning metodik asoslari yoritiladi. Bolalarda ekologik ong va madaniyatni shakllantirishda tabiiy muhit, kuzatish, amaliy faoliyat va o‘yin usullarining o‘rni tahlil qilinadi. Muallif ekologik tarbiyani uzviy va tizimli tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar beradi