PEDAGOGIK FAOLIYATDA AXBOROT-KUTUBXONA XIZMATLARINING O'RNI (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik faoliyatda axborot-kutubxona xizmatlarining ahamiyati, o‘quv jarayonida ularning integratsiyalashuvi, elektron kutubxonalar va raqamli resurslardan samarali foydalanish masalalari yoritilgan. Axborot madaniyatini shakllantirishda kutubxona xizmatining ilmiy-uslubiy qo‘llab-quvvatlash funksiyasi tahlil qilinadi.