TIBBIY DISKURSDA GENDERGA XOS TIL VOSITALARI VA DIAGNOSTIK YONDASHUVLAR (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada tibbiy diskursda genderga xos til vositalari va diagnostik yondashuvlar tahlil etiladi.    Shuningdek , tibbiy diskursda gender masalasi nafaqat lingvistik, balki ijtimoiy adolat, sog‘liqni saqlashdagi tenglik masalalariga ham daxldordirligi yoritiladi.