Ingliz tilini o‘rganishda ijtimoiy tarmoqlarning o‘rni va kutilmagan afzalliklari (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Bugungi kunda ijtimoiy tarmoqlar nafaqat odamlarni birlashtirish vositasi, balki ingliz tilini o‘rganishda ham ajoyib imkoniyatlar manbai bo‘lib xizmat qilmoqda. Ushbu maqola, ko‘pchilikning nazaridan chetda qolayotgan, ammo til o‘rganuvchilar uchun bebaho bo‘lgan ijtimoiy tarmoqlarning sirli imkoniyatlarini ochib beradi. Ularning qanday qilib sizning so‘z boyligingizni kengaytirish, tinglab tushunishingizni oshirish va madaniyatlarni kashf etishda yordam berishini kashf etasiz.