MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN RIVOJLANTIRUVCHI ISHLAR (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu annotatsiya maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama rivojlanishiga yo'naltirilgan rivojlantiruvchi ishlar mavzusini qamrab oladi. Maktabgacha yosh - bu bolaning jismoniy, kognitiv, ijtimoiy-emotsional va nutqiy rivojlanishida muhim davr bo'lib, bu kelajakdagi muvaffaqiyatlari uchun poydevor hisoblanadi. Shuning uchun, ushbu davrda bolalar bilan olib boriladigan rivojlantiruvchi ishlar alohida ahamiyatga ega.