1-2-sinf ona tili va oʻqish savodxonligi darslarida lugʻat ustida ishlash. (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf 1-2-sinf oʻquvchilarda lugʻat ustida ishlash malaka va koʻnikmalarini shakllantirish, mavhum tushunchalarni bildirgan soʻzlarni tushuntirish haqida maʼlumotlar berilgan.