ASKIYALARDA EVFEMIZM VA DISFEMIZM IFODASI (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada evfimizm va disfemizm hodisasining  askiyalarda qo‘llanishi, ularning individul nutqiy hodisa sifatida askiyachilar tilida ko‘p uchrashi va buning sabalari haqida olib borilgan kuzatishlar natijalari bayon qilindi.