INNOVATSION TA'LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA TALABALARNING METODIK TAYYORLIGINI SHAKLLANTIRISH (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqola innovatsion ta'lim texnologiyalarining talabalarning metodik tayyorgarligini shakllantirishdagi rolini o‘rganishga bag‘ishlangan. Innovatsion texnologiyalar yordamida talabalarning o‘qish jarayoni yanada interaktiv, samarali va qiziqarli bo‘lishi mumkin. Talabalar o‘z bilimlarini o‘rganishda va amaliyotda qo‘llashda zamonaviy texnologiyalardan keng foydalanish imkoniyatiga ega bo‘ladilar. Maqola innovatsion texnologiyalarning metodik tayyorgarlikni rivojlantirishdagi ahamiyatini, ta'limda texnologiyalarni qo‘llashning afzalliklarini va yangi pedagogik yondoshuvlarni kiritish zarurligini ko‘rsatadi.