(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada kimyo fanining muhim bo‘limlaridan biri — “Eritmalar” mavzusini o‘qitishda zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati, afzalliklari va ta’lim samaradorligiga ta’siri yoritilgan. Bugungi kunda ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalar, interaktiv metodlar va virtual muhitlardan foydalanish o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishini oshirish, nazariy bilimlarni mustahkamlash hamda amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishda muhim o‘rin tutadi.