(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Bu maqolada qoraqalpoq yozuvchisi hisoblangan Muratbay Nizanovning «Muhabbat qóshiǵi» romanida qóllanilgan tóliq va tóliq emas gaplarning anglatilish masalasini tahlil qildik.