(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Тажрибаларда 2018-2022 йилларда чигит экилгандан сўнг, ниҳоллар кўрина бошлаши билан кузатувлар бошланди ва ҳар 3 кун мобайнида давом эттирилди. 3-тажрибанинг охирги (2022) йилидаги кузатувларда 1-2 йилларга яқин маълумотлар олиниб, кузатувни охирги муддатида (20-апрел) ғўза навларига (C-8290, Наманган-77, C-9090 ва Андижон-35) мутаносиб равишда ниҳолларнинг униб чиқиш даражалари 87,9; 87,1; 90,1 ва 87,8% га тенг бўлганлиги аниқланган