(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada nemis tilida so‘z turkumi va ularni nemis tili darslarida o‘rgatish usullari haqida fikr-mulohazalar yuritiladi. Shuningdek, metodik tavsiyalar taqdim qilinadi.