(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada nogironligi bo‘lgan bolalar bilan ishlashda amaliy psixologiyaning metodik yondashuvlari yoritilgan. Jumladan, bolalarning psixologik rivojlanish xususiyatlari, ularga individual yondashuv, ijtimoiy-muhit omillarining roli, emotsional qo‘llab-quvvatlash metodlari hamda oilaviy hamkorlik asoslari tahlil qilingan. Amaliy psixologik yordam usullari bolaning ijtimoiylashuvi va shaxsiy rivojlanishiga qanday ta’sir qilishi dalillarga asoslangan holda yoritilgan.