(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda xizmat ko‘rsatish sohasining rivojlanish sur’atlari, uning iqtisodiyotdagi o‘rni, asosiy rivojlanish omillari hamda sohani to‘siqlab kelayotgan muammolar tahlil qilingan. Soha tarmoqlari bo‘yicha statistik ko‘rsatkichlar asosida tahlil o‘tkazilib, taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.