(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada tibbiy diskursda genderga xos til vositalari va diagnostik yondashuvlar tahlil etiladi. Shuningdek , tibbiy diskursda gender masalasi nafaqat lingvistik, balki ijtimoiy adolat, sog‘liqni saqlashdagi tenglik masalalariga ham daxldordirligi yoritiladi.