(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada matematika darslarida mantiqiy fikrlashni rivojalntirish bo’yicha fikrlar qayd etilgan. Chunki turmushda va hayotda bo‘ladigan jarayonlarni matematik modelini tuzish uchun bu jarayon tilda aytib tasavvur qila olish kerak. Shu bois matematika darslarida o‘quvchilarni mantiqiy tasavvurini rivojlantirish usullarini o‘rganiladi.