(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolaning dolzarbligi shundan iboratki ijtimoiy faoliyatda bo‘lajak pedagoglarning kasbiy tayyorgarligi haqida fikrlar bayon qilingan. Bo‘lajak pedagogning kasbiy kompetensiyasini badiiy texnologiyalar yordamida rivojlantirish shuningdek art terapiya texnologiyalari yordamida bo‘lajak pedagoglarning kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishning nazariy yondashuvlarini aniqlash va ulardan o‘quv jarayonida samarali foydalanish shartlarini aniqlash kabi muommolar haqida ma’lumot berilgan.