(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu tezisda zamburug’lar bo’limining umumiy tavsifi, tuzilishi, sistematikasi, tabiatdagi va inson hayotidagi ahamiyati to’g’risida qisqacha ma’lumot berilgan.