(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Юртимизда ёш авлоднинг ҳар томонлама етук бўлиб улғайиши, уларнинг маънавий ва жисмоний жиҳатдан соғлом шаклланиши доимо эътиборда бўлиб келмоқда. Бугунги кунда замонавий билим ва кўникмаларга эга, юқори ахлоқий қадриятларга асосланган мутахассисларни тайёрлаш – Янги Ўзбекистон ёшлари учун белгиланган асосий йўналишлардан биридир.