(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu maqolada ko‘p kurash sportining zamonaviy rivojlanish tendensiyalari va istiqbollari tahlil qilinadi. Mazkur sport turining jismoniy tarbiya tizimidagi o‘rni, yoshlar orasida ommalashuvi, zamonaviy texnologiyalar bilan uyg‘unlashuvi hamda xalqaro tajribaga asoslangan holda kelgusidagi rivojlanish yo‘nalishlari yoritilgan. Shuningdek, sportchilarning har tomonlama tayyorgarligini ta’minlash, ilmiy-uslubiy asoslarni kuchaytirish va infratuzilmani rivojlantirish zarurligi asoslab berilgan.