(untitled) (MULTIDISCIPLINARY JOURNAL: FUNDAMENTAL RESEARCH SCIENTIFIC JOURNAL, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada maktabgacha ta’lim yoshidagi katta guruh bolalari bilan mashg’ulotlarni tashkil etish, maktabga tayyorlashda uning psixologik, estetik,ma’naviy-madaniy qobiliyatlarini takomillashtirish,maktabga ilk qadam qo’ygan o’quvchilarga psixologik-pedagogik ko’mak berish xususidagi ma’lumotlar keltirilgan.